Tattoo party 2011

Iedereen had het min of meer al toegezegd tijdens de bloemengroet: “ We komen ook op de tattoo-party op 14 mei 2011 “. Ook de jongens die geen tattoo hadden werden door Gerard uitgenodigd en zo kon het zomaar gebeuren dat het lekker, gezellig druk was bij de Schouwink’s op 14 mei.  Jason, Ruben, Daniel, Robert Jan, Jeroen, Bassie, Rene, Roger, Tony en Ricardo ( allen met ) en Dirk, Wesley en Justin ( zonder ) gaven acte de presence !! Patrick was helaas verhinderd, we hopen dat Carla gauw weer opknapt. Veel jongens hadden hun partner meegenomen hetgeen de feestvreugde alleen maar ten goede kwam. Voor sommige dames was het de eerste keer dat ze bij de tattoo-party aanwezig waren maar volgens mij heeft een ieder zich  wel vermaakt.

poster

Gerard had een mooi symbolisch spandoek laten maken !

De ketting die de saamhorigheid, het één zijn van eenheid 2.4 symbolisch weergeeft en de mooie tekst: “ Om de herinnering aan Mark Schouwink en Dennis van Uhm levend te houden “, één van de doelen  van de jaarlijkse tattoo-party. Het samenbrengen van de maten van Dennis en Mark en hen middels een jaarlijkse barbecue te bedanken voor het opfleuren van hun lichaam met teksten die hen aan Dennis en Mark doen herinneren is een ander doel. De barbecue krijgt ook steeds meer een reunie gehalte, dit geldt met name voor de dames, die zien elkaar natuurlijk niet zo vaak als de heren. Zo werd het door ons ook bijzonder op prijs gesteld dat Ricardo en Marjan  Clary hadden meegenomen naar de party. We hebben Clary leren kennen tijdens een concert van de Lost Noise in Haarlem, de band die ooit het nummer het Verlies schreef en opnam. Het nummer werd geschreven en opgenomen naar aanleiding van de tragische gebeurtenis op 18 april 2008. De engels talige versie van het nummer is te vinden op de sitehttp://www.ubermadsen.com en dan onder het kopje media. We willen proberen om bij de tattoo party 2012 Natascha het nummer unplugged te laten spelen tijdens de party, is gewoon een heel imponerend meeslepend nummer voor iedereen die er in 2008 bij was. Het gaat eigenlijk over de tattoo-boys, de maten van Mark en Dennis. Natascha is het nichtje van Ricardo dus hier rust een schone taak voor Ricardo om ook Natascha in 2012 mee te nemen. Clary kwam niet alleen, ze verrraste ons met een bijzonder fraai getekend portret van Mark met de tekst 1780736ltapr08. Het hangt bij ons in de gang, iedereen die binnenkomt ziet metéén dit fraaie  kunstwerk.

000 sfeer

Tijdens de party las Maurice van Dreumel een brief voor van Inge en Peter van Uhm. De ouders van Dennis waren ook uitgenodigd voor de party maar zij waren verhinderd en lieten via de voorgelezen  brief weten dat ze in gedachten vandaag, 14 mei , bij de tattoo-club zijn en samen met de maten van Dennis en Mark het glas zullen heffen op een bijzonder mooie dag vol met dierbare herinneringen aan Mark en Dennis, aldus geschiedde, iedereen bracht een toast uit op Mark en Dennis. De party begon tegen 15.00 uur en langzaam druppelden de gasten binnen. Iedereen had behoorlijk last gehad van de onverwachte files op de A1 ( de FC Twente uitzwaaidag was gaande op 14 mei ). Er werd begonnen met een koud hapje, salades, stokbrood en zoet en zuurattributen alvorens om 18.00 uur de barbecue werd aangestoken.  Onze chef inkoopster had weer goed haar best gedaan en nadat iedereen, volgens eigen zeggen, voldoende had gehad en niemand meer trek had bleek  dat er net als vorig jaar weer veel vlees over was gebleven dus ook in 2012 is er weer een tattoo-party…..we hebben al een datum geprikt, 12 mei 2012. Hieronder nog enkele sfeerfoto’s van de party.

001 sfeer

Roger,Wendy, Marijke, Stephanie, Dirk, Jeroen, Justin, Jason en Toni

003 sfeer
Wesley, Justin, Robert Jan, Jason en Ruben

004 sfeer
Marjan, Marloes, Marion
005 sfeer

Ricardo, Wesley, Robert Jan, Ruben, Daniel en Clary

006 sfeer

Marijke, Gisela, Jeroen, Justin, Jason, Daniel en Anna

007 sfeer

Dirk, Ricardo, Ruben, Rene, Wesley, Robert Jan en Maurice

008 sfeer

Jeroen, Nina, Stephanie en Rilana

009 sfeer

Clary en Rilana